Onze aanpak

Traditionele oplossingen werken ofwel vanuit de processen, ofwel vanuit technologie. Maar 1 + 1 is zoveel meer dan 2. Wij vertrekken steeds vanuit beide invalshoeken, wat ervoor zorgt dat we bij BI3 verrassingen tot een minimum reduceren en steeds werken naar een duurzame oplossing. Elke volgende stap wordt volgens onze methodologie simultaan vanuit deze twee invalshoeken bekeken.

Via onze intern ontwikkelde methodologie identificeren we in welk business intelligence stadium uw onderneming zich bevindt. Door de juiste mix van technologie en bedrijfskennis toe te passen helpen wij u om de volgende stappen van uw onderneming te onderbouwen.

Laat uw business intelligence investering maximaal renderen, na de quick wins moet men overgaan tot diepgaandere analyses die leiden tot continue en structurele verbeteringen van uw processen
Grafiek: BI³ aanpak, bedrijfskennis en technologie, hand in hand

Informatie-fase: Hoewel de focus hier ligt bij de technische vaardigheden, is businesskennis in deze fase onontbeerlijk om de juiste informatie uit de systemen te krijgen die tevens als basis dient voor de volgende stappen.

Inspiratie-fase: Bedrijfskennis en technologie dienen een naadloos geheel te vormen om de dieperliggende opportuniteiten bloot te leggen.

Innovatie-fase: Naarmate het project vordert, wint bedrijfskennis aan belang, maar blijft een gedegen technologische ondersteuning noodzakelijk om aan de informatiebehoeften van de innovatie-fase te blijven voldoen.

BI3 Tweets

Bredestraat 167 • 3293 Diest • Belgium

Tel: +32 2 66 99 619