Diensten

Onze business intelligence implementaties zijn projectmatige trajecten die bestaan uit een combinatie van diensten die wij hanteren om onze missie te bereiken.

De diensten die wij leveren bestaan uit:

Project management

Project management met een focus die verder ligt dan het einde van het project. Wij zorgen dat er na de uitvoering van uw project inspiratie is. Wij zorgen ervoor dat u niet in de "BI-val" blijft zitten waar er na het realiseren van de quick wins geen inspiratie meer is om te komen tot het uiteindelijke doel: Rapport die bijdragen tot innovatie van het bedrijf en een blijvende toegevoegde waarde creëeren.

QlikView consulting

BI3 beschikt over ervaren en gecertificeerde QlikView en IT consultants, die ervoor zorgen dat onze oplossingen naadloos met uw andere systemen geïntegreerd worden.

Proces automatisatie

Naarmate u meer en meer inzicht krijgt in uw onderneming, krijgt u ook een beeld van de handelingen en processen die voor inefficiënties zorgen binnen uw onderneming.

Vaak zijn dit manuele en repetitieve taken die in de meeste gevallen op een simpele manier geautomatiseerd kunnen worden. Ook hier biedt BI3 een oplossing voor. Wij zorgen ervoor dat deze processen geautomatiseerd worden en het tijdverlies in uw onderneming tot een minimum herleid wordt.

Business consulting

Om de vragen van uw bedrijf correct te vertalen in concrete en meetbare performantie-indicatoren, en om de juiste rapporten samen te stellen, kunnen onze business consultants u bijstaan. Zij begrijpen hoe uw onderneming werkt en vertalen dit naar specificaties waar onze technische consultants mee aan de slag kunnen.

Proces optimalisatie

In aanloop naar BI-projecten zowel dan als gevalg ervan, kunnen onze business consultants u advies geven over hoe u uw processen kan optimaliseren.

BI3 Tweets

Bredestraat 167 • 3293 Diest • Belgium

Tel: +32 2 66 99 619