Supply chain

Een geöliede supply chain is van cruciaal belang voor iedere onderneming. Een duidelijk beeld van hoe het met uw supply chain is gesteld, is daarvoor onmisbaar.

Identificeer in enkele seconden de leveranciers die zich goed houden aan hun levertijden. Een muisklik verder kan u zien welke leverancier zijn prijzen heeft verhoogd. Stijgingen en dalingen in uw voorraad zal u snel kunnen identificeren, ...

Dankzij het BI3 supply chain dashboard krijgt u een duidelijk inzicht in uw supply chain. In een oogopslag kan u de onderwerpen identificeren die actie vereisen. Daarnaast stellen de analyse-mogelijkheden u in staat om de oorzaken van problemen bloot te leggen zodat u gericht kan reageren.

Supply chain van A tot Z
Afbeelding: eenvoudige voorstelling Supply Chain

Aankopen - toeleveringen

U krijgt een inzicht van zowel uw leveranciers als de werking van uw aankopers of aankoopafdeling.

Magazijnwerking en voorraadbeheer

Zowel ingaande als uitgaande logistieke bewegingen, maar ook voorraad worden met dit onderdeel van het BI3 supply chain management dashboard gemeten.

Transport

Zowel kost als performantie van uw transporteurs worden in kaart gebracht via het onderdeel transport van het BI3 SCM dashboard.

Ondersteunende functies

Naast het meten van de processen, biedt het BI3 SCM dashboard ook een aantal mogelijkheden zoals het monitoren van de datakwaliteit en dataintegriteit.

BI3 Tweets

Bredestraat 167 • 3293 Diest • Belgium

Tel: +32 2 66 99 619